Україна

Жертви рейдерів перекрили трасу Київ-Сімферополь

11 October 2007, 20:33
 Херсонські фермери, які стали жертвами рейдерів, перекривали сьогодні трасу “Київ-Сімферополь”.

Рух автотранспорту на трасі Нова Каховка - Армянськ у районі селища Чаплина був паралізований сьогодні на кілька годин.

Зокрема, директор сільгосппідприємства «Прод-альянс» Андрій Катишев за допомогою власного авто «Опель Астра» та трактора Т-40 перегородив міст через Чаплинський канал (один з відрізків Північнокримського каналу). Якщо машину зрушать з міста силою, то він погрожує підпалити і себе, і авто, в якому перебуває.

Він пояснив, що причиною такого кроку стали рейдерські атаки на його підприємство. Так, за словами Катишева, на сьогодні повністю заблокована робота підприємства «Прод-альянс» - “ворота перегороджені вантажівками, робота бухгалтерії блокована автоматниками в бронежилетах, а більше трьох тисяч свиней, що знаходяться на подвір’ї підприємства, вже три дні без їжі”.

Інша приватна фірма, яка оспорює в суді повернення боргу з боку «Прод-альянсу» й заблокувала за допомогою охоронної приватної фірми підприємство-«боржника», не пропускає вантажні машини, які підвозять свиням їжу.

«Якщо сьогодні свині знову залишаться без їжі, молодняк загине», - сказав Катишев, коментуючи ситуацію.

Він також вимагає від присутнього на місті події прокурора району порушити кримінальну справу стосовно осіб, які блокують його підприємство, а також проти працівників міліції за бездіяльність, пише УНІАН.
http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі