Україна

Матвієнко порадив Тимошенко «забути про президентство»

12 October 2007, 19:16

Об’єднання „Нашої України” з „Народною самообороною” негативно вплинуло на кількість голосів, відданих виборцями за ці дві сили. Таку думку в інтерв’ю «Газеті по-Українськи» висловив кандидат в народні депутати від блоку НУНС Анатолій Матвієнко.

„Можливо, помилкою було об’єднання ”Нашої України” з ”Народною самообороною”. Ми більше від цього втратили, ніж отримали. Луценко й Кириленко неспівставні з Тимошенко і Януковичем. Не тому, що слабші, а тому, що харизма так розпорядилася”, - зазначив Матвієнко.

У своєму інтерв’ю один з лідерів НУНС також зазначив, що лідер БЮТ Юлія Тимошенко має серйозні амбіції щодо президентського крісла, що може завадити стати їй ефективним прем’єром.

„Вона має забути про президентство в ближчій перспективі. У результаті такої жертовності вона може стати великим президентом. Зараз, на превеликий жаль, команда штовхає її на сценарій президентських перегонів, і вона не відмовляється від цього ні на секунду. А поки так буде, вона не зможе стати ефективним прем’єром”, - заявив Матвієнко. ProUa

http://rep-ua.com/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі