Події

Бійка підлітків сталася під стінами міліції у Житомирі

15 October 2007, 16:46

Вечірні сутінки 12 жовтня, здавалося б, нічим іншим не відрізнялися від попередніх. Місто жило звичайним життям, його спокій ніхто не порушував. В осінньому житомирському парку культури та відпочинку ім. Ю. Гагаріна було звично галасливо. І не дивно, адже алеями парку гуляла молодь: поодинці, парами, компаніями по декілька чоловік.

Як повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирскій області, трохи «засвяткувавшись», компанія молодих людей вже опівночі все ж таки вирішила покинути алеї міського парку. Крокуючи по Старому Бульвару, хлопці й дівчата дійшли до будівлі обласної міліції. Щось не поділивши, молодь почала сваритися між собою. Слово за слово – і в хід пішли кулаки, а потім в руках одного з молодиків з’явився ніж, якому він знайшов застосування, вдаривши ним свого опонента у сварці. Не зупинило хлопця навіть те, що уся колотнеча відбувалася просто під стінами правоохоронної структури. Зрозумівши, що накоїв, молодик кинувся навтьоки.

Звичайно ж, на місце події одразу прибули бійці спецпідрозділу «Беркут». Потерпілому, який виявився 17-річним жителем обласного центру, викликали карету швидкої медичної допомоги.  Не гаючи часу, наряд «Беркута» кинувся на пошуки зловмисника.

Підозрюваного правоохоронцям вдалося затримати буквально через короткий проміжок часу на розі вулиць Київська – Московська. У затриманого 16-річного студента одного із навчальних закладів м Житомира, який перебував у нетверезому стані, вилучено ніж з плямами бурого кольору, а його самого доставлено до Житомирського міськвідділу міліції.

Потерпілий же опинився в обласній лікарні, куди його було госпіталізовано.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи. Що стало причиною суперечки між неповнолітніми житомирянами, яка призвела до «поножовщини», буде з’ясовувати слідство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі