Суспільство

Акціонери «Житомирських ласощів» знайшли оптимальний шлях для стабільності та розвитку

20 November 2010, 14:53

Сьогодні, 20 листопада 2010 року, у ЗАТ «Житомирські ласощі» було проведено позачергові загальні збори акціонерів Товариства. В ході роботи зазначених загальних зборів акціонери взяли в обговоренні та прийняли рішення із визначальних для роботи Товариства питань.

Так, акціонерами було прийнято рішення про зміну органів управління Товариства. Зокрема, більшістю голосів було схвалено кандидатуру Бойка І.Я. на посаду Голови Наглядової ради ЗАТ «Житомирські ласощі». До складу наглядової ради Товариства увійшли також найбільші акціонери ЗАТ «Житомирські ласощі».
Окрім того, Євгена Борисовича Гамова вкотре було обрано Головою Правління ЗАТ «Житомирські ласощі», а також затверджено новий склад виконавчого органу Товариства – Правління ЗАТ «Житомирські ласощі».
Однак, найголовнішим рішенням, прийнятим акціонерами сьогодні, безумовно стало рішення про злиття ЗАТ «Житомирські ласощі» із компанією «Будстайл-ХХІ». Такий крок зумовлений необхідністю залучення інвестицій, планами щодо розширення виробництва, будівництва нових виробничих та складських приміщень, запровадженням нових технологій та гармонізації умов виробництва з європейськими та світовими стандартами якості та управління. Варто наголосити, що новостворене товариство стане правонаступником ЗАТ «Житомирські ласощі» та компанії «Будстайл-ХХІ» тобто до нього перейде увесь обсяг прав та обов’язків ЗАТ «Житомирські ласощі» та компанії «Будстайл-ХХІ», що стане запорукою виконання зобов’язань компаній перед третіми особами, в тому числі кредиторами.
Акціонери під час обговорення доцільності таких кардинальних кроків, висловили сподівання, що такі заходи зміцнять виробничу базу, сприятимуть підвищенню ефективності виробництва кондитерських виробів, а також дадуть змогу не лише втримати кількість робочих місць , існуючих сьогодні, але і створити в майбутньому нові.
В свою чергу, новобраний голова Наглядової ради І.Я. Бойко запевнив, що часи нестабільності та боротьби із недобросовісним поглинанням залишились позаду, наголосив на необхідності зосередитися на зростанні обсягів виробництва, запуску новинок асортименту, а також підготовці дитячих подарунків до новорічних та Різдвяних свят.

Прес-служба ЗАТ «Житомирські ласощі»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі