Україна

Ряды БНУНС-БЮТ поредеют в ноябре

17 October 2007, 12:24

В ноябре коалиция БЮТ-БНУНС будет голосовать карточками 227 нардепов. 228-й член коалиции «едет домой».

Святослав Вакарчук, 15-й номер списка Блока НУНС будет чрезвычайно занят на протяжении ближайших недель.

О планах без пяти минут народного депутата сообщила «Обкому» пресс-атташе группы «Океан Эльзы»:

«2 листопада 2007 року стартує Північно-Американський тур групи «Океан Ельзи».

Тур Сполученими Штатами та Канадою відбудеться як частина Світового концертного туру «I`m going home» («Я їду додому»), що розпочався 24 вересня з концерту в Афінах (Греція).

Протягом двох тижнів ОЕ зіграють 7 концертів у 6 містах північно-американського континенту. Перший концерт туру відбудеться 2 листопада, в м.Нью-Йорк. 3 листопада «О.Е.» зіграють у Вашингтоні, 6 листопада - у Ванкувері (Канада), 8 листопада – Сакраменто, 9 листопада - Сан-Франциско, 10 листопада – Чікаго. У Штатах заплановано декілька зустрічей музикантів із багаточисельною українською громадою, що представлена діячами культури та соціальної сфери кількох хвиль еміграції.

Американська частина світового туру завершиться концертом в місті, в якому й стартує – у Нью-Йорку, 11 листопада.

Океан Ельзи вже мають досвід виступів за океаном – 2006 року «О.Е.» мали успішні концерти у Чікаго, Торонто, Нью-Йорку. Цього разу група презентуватиме глядачам свій новий альбом «Міра», який вже за перші години продажу розійшовся тиражем понад 170 тис. примірників, і, як і попередній, отримав статус платинового, а також хіти з попередніх «золотих» і «платинових» альбомів. Як і минолого року, інформація про приїзд Океану Ельзи до Північної Америки викликала шалений ажіотаж.

По завершенню концертів в Штатах продовжиться європейська частина туру – концерти «О.Е.» відбудуться у Німеччині (Мюнхен - 23 листопада), Португалії (Лісабон – 25 листопада), Італії, Великобританії, Польші. Остаточний графік туру буде занонсовано пізніше».

"ОБКОМ"

http://www.obkom.net.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі