Події

Американським Хелоуіном Житомирщину не налякати?!

5 November 2007, 14:42

За минулий тиждень на пульт оперативно-чергової служби “01” надійшло 79 повідомлень про надзвичайні події або загрозу їх виникнення. Серед них 33 пожежі, 18 ДТП, 11 випадків травматизму. Надійшло 3 повідомлення про виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Всього під впливом різних факторів в області 19 осіб загинуло та 32 травмовано.

Другий рік поспіль безпосередньо на Хелоуін надзвичайних подій в області не трапляється. Може бути закордонна нечиста сила на поліській землі безсила або наші люди її лякають? Навіть можна казати, що кількість надзвичайніх подій, аварій, випадків травматизму на цьому тижні було менше «норми». Але ж таки були.

Вогонь полюбляє тих, хто палить.

На пожежах 3 особи загинуло. Всі чоловіки, усі через паління у ліжку. Один 27-річний молодик, двоє – 51-річні дядьки. До речі, частіше саме цього віку були жертви минулого тижня.

Крім того.

У м. Малин за два дні до «дня нечисті» втопився 51-річний (!) рибалка.

Того ж дня, 29 жовтня, у м. Житомирі рятувальники, отримавши дзвінок від міліції, виїхали допомогти відкрити двері до квартири. За дверима на них чекали дві смерті – мати-пенсіонерка та її 44-річний син, які отруїлися чадним газом.     

Багатим на нещасливі події виявилися вихідні.   

Отримав ЗЧМТ, струс головного мозку 20-річний хлопчина, впавши з велосипеду. У  Новоград-Волинському районі покінчив життя самогубством 51-річний (!!) чоловік. У Володарсько-Волинському та Любарському районах ще двоє чоловіків добровільно пішли у інший світ.

Троє дітей  госпіталізовано до обласного опікового центру. Віком від одного до восьми років.

Ще й техногенна аварія.

У неділю в м. Житомир по вул. Барашевській стався порив водогону. Без водопостачання залишалися деякі квартали мікрорайонів Богунія та Мальованка.

Всього за минулий тиждень на території області зареєстровано 11 повідомлень про випадки невиробничого травматизму, внаслідок яких від отриманих травм загинуло 5 та 9 осіб травмовано. З початку року зареєстровано 37 випадків виробничого травматизму – 21 особа загинула та 22 травмовано. Для порівняння: у минулому році – в 21 випадках 12 людина загинула та 11 травмовано.

Сергій Уланов, прес-служба ГУ МНС України в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі