Події

На Житомирщині затримано понад 20 тонн недоброякісних копченостей

16 November 2007, 15:20

Управлінням Служби безпеки України в Житомирській області було отримано інформацію про реалізацію суб’єктами підприємницької діяльності регіону недоброякісної м’ясопродукції іноземного виробництва. В ході її перевірки співробітники спецпідрозділу УСБУ «вийшли» на організовану групу осіб, яка займалася контрабандним ввезенням на територію України несертифікованих на якість м’ясопродуктів і подальшим їх постачанням та реалізацією через ринки області.

В ході проведення спільної операції зі знешкодження каналу надходження неякісної м’ясопродукції  співробітниками УСБУ та ВДАІ УМВС України в Житомирській області 8 листопада 2007 року о 8 годині ранку на трасі Київ-Чоп було затримано вантажний автомобіль «MAN» під керуванням мешканця м.Житомира, в якому знаходилось більше 20 тонн копченої м’ясопродукції без будь-яких товарно-транспортних та товарно-супровідних документів. За попередніми даними, цей «безхозний» вантаж мінімальною оціночною вартістю понад 400 тисяч гривень є польського виробництва і призначався для окремих підприємницьких структур області.

В даний час спецпідрозділом Управління спільно з Житомирською митницею здійснюються заходи з притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до даних поставок.

Принагідно Управління Служби безпеки України в Житомирській області нагадує про „телефони довіри”, за допомогою яких громадяни області мають змогу звертатися з питань, які законодавством віднесено до компетенції Служби безпеки України. Наявну інформацію мешканці Житомира та області можуть цілодобово повідомляти до УСБУ за номерами (0412) 40-51-42, 40-52-56, 37-21-52.

Усі звернення будуть обов’язково передані до відповідних підрозділів Управління для додаткової перевірки та прийняття правових рішень відповідно до чинного законодавства України.

 

Прес-група УСБУ в Житомирській області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі