Україна

Частина депутатів від блоку "НУ- НС" підтримає коаліцію з "Регіонами"

21 November 2007, 10:43

Кандидат у депутати Верховної Ради від Партії регіонів Михайло Чечетов прогнозує, що частина депутатів від блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" підтримає створення коаліції НУ-НС і Партії регіонів.

Про це Чечетов сказав в ефірі телеканалу "1+1" у вівторок.

"Готових проголосувати так, як потрібно країні, там (у НУ-НС) десятки, і вони в потрібний момент виявлять себе", - сказав Чечетов.

Така впевненість, за його словами, ґрунтується на особистому спілкуванні із представниками НУ-НС.

"Ну ми ж з ними спілкуємося, каву п'ємо, ну й про політику говоримо", - поділився він.

Разом із цим, Чечетов схвалив поведінку президента Віктора Ющенка в період після парламентських виборів.

"Треба віддати належне президентові - після виборів він став себе позиціонувати як лідер країни; і Віктор Ющенко, як і Партія регіонів, - ми разом розглядаємо створення коаліції в парламенті не через призму корпоративних і партійних інтересів, а через призму інтересів країни", - вважає регіонал.

Чечетов зазначив, що такої ж думки дотримується й низка людей у президентському оточенні.

"У президентському оточенні вже є критична маса людей, які мислять державними категоріями й розглядають обрання й глав уряду, і голови парламенту не через призму корпоративних інтересів, що от тільки Тимошенко повинна бути прем'єр-міністром і кінець світу, якщо не буде", - сказав він.

При цьому він поскаржився, що в нинішній політичній ситуації на узбіччі виявляються люди, які справді здатні максимально ефективно працювати на користь держави й зробити внесок в об'єднання країни, повідомляють Українські новини.

http://gpu.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі