Україна

Люди Черновецкого отобрали у нардепов-«нашеукраинцев» их личные вещи – «символику» и электрогенератор

30 November 2007, 14:47

В «Обком» поступил следующий пресс-релиз общественного движения «Народная самоооборона»:

«Сьогодні зранку, 30 листопада, на вулиці Хрещатик біля КМДА громадська організація «Я - киянин» продовжила мистецько-просвітницьку акцію із демонстрацією документально-публіцистичного фільму «Земля в ілюмінаторі» про життя і діяльність нинішнього мера Києва Леоніда Черновецького.

І знову невідомі люди на чолі із представниками Київської державної міської адміністрації намагалися перешкодити показу фільму, а також роздачі компакт-дисків із ним та агітаційної літератури, по тому ж сценарію, як це відбувалося вчора, 29 листопада. Нагадаємо, що вчора акція почалась о 8.00 ранку, а о 10.00 близько 20 невідомих молодиків із застосуванням сили демонтували палатку, де стояв екран й відібрали майно народних депутатів Володимира Ар’єва та Кирила Куликова, в тому числі намет, символіку, електрогенератор.

У зв’язку із цим народні депутати, члени фракції «Наша Україна – Народна Самооборона» Ар’єв та Куликов подали заяву в прокуратуру Шевченківського району столиці.

«Ми заявляємо про безсоромне і безсовісне порушення законів України особами, які вчинили напад на учасників акції. Особливо обурює те, що ці особи діяли, прикриваючись документами, виданими підрозділами КМДА. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ці особи були покарані», - заявили народні депутати.

За словами Кирила Куликова, сьогодні учасники акції дізналися, хто стоїть за діями невідомих – це, зокрема, заступник київського міського голови Володимир Головач, який доволі нахабно поводив себе із активістами організації «Я - киянин».

Як і вчора, крім Хрещатика, акція відбулась ще в 9 місцях Києва. За словами Кирила Куликова, на інших «точках» показу фільму про мера інцидентів не відбулося».


"ОБКОМ"

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі