Події

Після застілля у двох селах Житомирської області сталися бійки: одному потерпілому проламали череп, інший впав у кому

17 January 2017, 13:03

За останні дні у двох районах Житомирщини внаслідок неприязних відносин на ґрунті вживання алкоголю постраждали двоє місцевих жителів. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«14 січня близько півночі у Чуднівському районі біля сільського клубу поконфліктували двоє чоловіків, 43-х та 27-ми років. Врешті, у розпалі суперечки молодик огрів односельчанина палицею по голові. З черепно-мозковою травмою та переломом основи черепа чоловіка було терміново госпіталізовано. Нині за фактом тяжких тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження, у ході якого з’ясовуються усі обставини події», – йдеться у повідомленні.

Інший випадок стався в одному з сіл Андрушівського району 15 січня.

«А 15 січня до Андрушівського відділення поліції звернулася жителька одного із сіл району із повідомленням про побиття свого 45-річного сина. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що напередодні за місцем проживання свого товариша потерпілий чаркував у компанії 26-річного односельчанина. Надмірне вживання алкоголю, очевидно, призвело до суперечки між гостями і молодший чоловік кинувся з’ясовувати стосунки кулаками. Внаслідок бійки 45-річного потерпілого без свідомості було доставлено до лікарні, де у нього діагностовано черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Нині чоловік перебуває у комі», – уточнюють в управлінні.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.121 (Тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Підозрюваним у вчиненні кримінальних правопорушень, за чинним законодавством, може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, в райцентрі Олевськ Житомирської області в ніч з 15 на 16 січня сталася сутичка із застосуванням зброї, в результаті якої кілька людей потрапили до лікарні. У результаті сутички вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо – жителі Олевського району та ще троє – львів’яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. За неофіційною інформацією, внаслідок збройної сутички в Олевську постраждали до двадцяти осіб, але не всі звернулися до медзакладів. Удень 16 січня близько двохсот людей зібралися на центральні площі Олевська, на місці нічної стрілянини, вимагаючи у правоохоронців провести справедливе розслідування та погрожуючи перекрити міжнародну трасу Київ-Ковель-Ягодин. Разом з тим у місцевих нема жодних сумнівів – стрілянина сталася саме через бурштин, адже такі конфлікти тут стаються не вперше.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі