Місто

Анонс програми «Тема дня»: скандальна забудова на Старому бульварі в Житомирі – «за» і «проти»

19 January 2017, 16:09

Розмови про будівництво багатоповерхівок на Старому бульварі в Житомирі не вщухають вже кілька років. Будувати перший будинок почали наприкінці грудня 2013 року, дозвіл на будівництво отримали за часів мера Володимира Дебоя. З того часу кілька разів це будівництво викликало резонанс у суспільстві. З новою силою скандал навколо зведення житлових будинків в районі парку імені Гагаріна спалахнув 18 січня на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Про скандальне питання в ефірі програми «Тема дня» говоритимемо із членами виконкому Сергієм Артьомовим та Вірою Гринишиною.

Початок ефіру о 18:00

Як повідомляв Житомир.info, замовник будівництва на Старому бульварі, 14 – київська фірми «Інвестиційна технологія», інвестор – ДП «Інтергал-Буд» львівського ТОВ «Фірма «Інтергал», будівництво планували завершити у першому кварталі 2015 року. На засіданні міськвиконкому в листопаді 2014 року проголосували за звернення до прокуратури с проханням розібратися з будівництвом біля міського парку. В жовтні 2015 року на засіданні міськвиконкому скандалили через присвоєння адреси новобудові на Старому бульварі. 2 листопада 2016 року на виконкому розглядали, але так і не затвердили текст угоди з фірмою-забудовником щодо виділення квартир учасникам АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі