Місто

На вулиці Київській у Житомирі почали докладати бруківку

24 March 2017, 16:31

24 березня у Житомирі на вулиці Київській, між вулицями Небесної сотні та Покровською, підрядник відновив роботи з укладання плитки.

Робітники усувають недоліки попередніх робіт та встановлюють бордюри – повідомила 24 березня прес-служба Житомирської міської ради. 

«Підрядні роботи продовжує виконувати ТОВ «ВІ. АЙ. ПІ. Будівельна компанія». Підрядники на даний момент усувають недоліки відповідно до акту зауважень, що склала комісія. Також на місце ремонтних робіт, по вулиці Київській та Театральній, завозять землю для облаштування клумб», - цитує прес-служба начальника управління капітального будівництва Олександра Заблоцького.

Працівники КП «Експлуатація штучних споруд» розчищають стічні колодязі.

«Після попередніх робіт по укладанню плитки були засипані стічні колодязі, після чого були затоплені підвальні приміщення трьох будинків. Тому зараз ми працюємо над тим, щоб розчистити колодязі та спустити воду. Тільки після виконання цих робіт стане можливим продовження укладання плитки», - каже директор КП «Експлуатація штучних споруд» Володимир Сидорчук.

Укладання плитки продовжиться після усунення недоліків та виконання всі підготовчих робіт, - зазначає прес-служба.

Нагадаємо, Львівська будівельна компанія ТОВ «Ві.Ай.Пі.», яка в серпні минулого року розпочала реконструкцію тротуарів в центрі Житомира, подала позов на суму два з половиною мільйони гривень до суду на міську раду, але пізніше повідомила, що досягла з владою консенсусу.

Як повідомляв Житомир.info, плитку на всіх «розритих» житомирських тротуарах обіцяли покласти до 16 жовтня 2016 року. Біля пам’ятника Шевченку в Житомирі бруківку планували покласти до 31 грудня 2017 року, однак не встигли і до річниці народження Кобзаря поклали тимчасову

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі