Місто

У Житомирі почали ремонтувати сквер біля пам’ятника Шевченку: хочуть зробити освітлення та вкласти плитку

21 October 2016, 17:25

У Житомирі, по вулиці Великій бердичівській, 55, розпочався ремонт скверу біля пам’ятника Тарасу Шевченку, який планують завершити до 31 грудня 2016 року.

Про це 21 жовтня повідомили на сайті Житомирської міської ради.

«Реконструкція передбачає заміну існуючого покриття на тротуарну плитку аналогічну тій, що зараз укладається у центрі Житомира. У сквері облаштують зовнішнє освітлення, якого раніше не було. Також відремонтують малі архітектурні форми», – йдеться у повідомленні.

Замовником ремонтних робіт є управління комунального господарства Житомирської міської ради. Виконувати роботи буде ТОВ «Євро-будсервіс».

Разом з тим, на сайті мерії уточнюють, що вартість існуючої кошторисної документації складає 519 тис. 533 грн, а закінчити роботи з реконструкції скверу планують до 31 грудня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, у проекті рішення виконкому Житомирської міської ради від 22 квітня опублікований перелік об’єктів капітального ремонту покриття 29 вулиць і провулків міста Житомира на 2016 рік, на який планували витратити 26 млн грн. При цьому на ремонт чотирьох житомирських скверів передбачалося ще 7,5 млн грн, а на їх прибирання – 6 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі