Влада

Поспілкуватися з медиками Житомира щодо боргів по зарплаті приїхала заступник голови комітету ВР

22 September 2017, 15:49

Після обіду 22 вересня представники більшості медичних закладів Житомира зібралися у міськраді, щоб взяти участь в обговоренні питання невиплати їм зарплат.

Про це повідомляє кореспондент Житомир.info з місця події.

За трибуною  мер міста Сухомлин та Ірина Сисоєнко – народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я.

Подробиці дивіться в сюжеті

Нагадаємо, вранці 22 вересня кілька десятків медичних працівників перекрили дорогу біля житомирської центральної міської лікарні №1, а заступник мера Матвій Хренов запропонував представникам ініціативної групи у понеділок, 25 вересня, разом поїхати у Кабмін.

Днем раніше, 21 вересня, близько сотні працівників медичних закладів Житомира прийшли до міської ради з вимогою виплатити зарплату.  Після спілкування з мером люди перекрили рух в центрі міста біля міської ради. Мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв виплатити зарплати медикам та повідомив, що готується судовий позов до МОЗ.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня  цього року Сухомлин підписав розпорядження про скликання позачергової сесії міської ради, на розгляд якої виноситься тільки одне питання: про ситуацію з виплатою заробітної плати працівникам закладів охорони здоров’я Житомира. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі