Місто

Компанія молодиків під час комендантської години понівечила квітучі сакури та магонії на Новому бульварі у Житомирі

16 April 2024, 13:16

Учора вночі у Житомирі компанія молодиків понівечила квітучі сакури та магонії на Новому бульварі.

Про це 16 квітня повідомляє Житомирська міська рада.

«Вчора вночі, близько 02:00, компанія молодиків понівечила квітучі рослини на Новому бульварі. Зламано гілки на 5 сакурах та обірвано кущ магнолії. Патрульні затримали молодих людей. Наразі поліція зʼясовує всі обставини», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що у коментарі Житомир.info у патрульній поліції розповіли, що, відпрацьовуючи виклик, правоохоронці виявили декілька молодих людей із зірваними квітами.

«Учора вночі інспектори роти тактико-оперативного реагування отримали повідомлення про хуліганські дії, а саме пошкодження зелених насаджень на бульварі Новому. Оперативно прибувши на місце виклику, під час обстеження території, виявили декількох молодих осіб, які підпадали під орієнтування та мали з собою зірвані квіти. Для встановлення обставин справи патрульні викликали слідчих, які кваліфікували дії громадян», - розповіла речниця патрульної поліції Тетяна Вигівська.

Зауважимо, що у Житомирі діє комендантська година, яка триває з 00.00 до 05.00 год.

Нагадаємо, 12 квітня журналісти Житомир.info показували у відео весняне цвітіння дерев, зокрема й екзотичних для України сакур та магнолій на Новому бульварі у центрі Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вандал сакура магонія Новий бульвар екзотичні дерева  
Матеріали по темі