Місто

Чако — паб, якого Ви не знали

26 December 2011, 10:39

Заклад народився з невеличкого кафе та потроху зростав. Чако — це біле слоненя, що є другом та помічником працівників плантацій. Тепер ця біла елефанта — символ нашого пабу у колоніальному стилі.

Зараз паб вміщує три зали. Центральна зала з барною стійкою, вкритою міддю. Зала-тераса для курців. Та маленька глуха зала, щоб Ви могли уникнути сторонніх очей. Автентичний дизайнерський інтер’єр, меблі з застарілої деревини, музика та сучасні телевізори, що видно з будь-якого місця, атмосфера особлива та розкута. Саме те, що потрібно для веселої компанії, або для одинака, щоб відігнати сум.

 

Ніхто не залишиться у нас сумним чи голодним. Завжди свіже пиво, багато пива, маленьке море живого пива, принаймні не менше п’ятнадцяти сортів. Тепер спеціально для вас пиво з Чехії —  Krusovice (Крушовиця) Для тих, хто бажає випробувати себе на міцність — завжди є горілка, текіла, віскі та коньяк. Поціновувачі замовляють собі вина. У нас можна поснідати, пообідати наваристою зупою, звісно ж повечеряти. Страви смакують по-домашньому, бо готуємо з любов’ю та не шкодуємо свіжих якісних продуктів. Ми взагалі нічого не шкодуємо — ані уваги, ані душевного тепла, нічого… окрім ваших грошей, тому після вечора в Чако Ваш гаманець залишиться більш повним, ніж зазвичай.

 

Ми знаходимося у центрі Житомира — навпроти ЦУМу, біля магазину “Тюльпан”. Це зручно — на перехресті вулиць Київської та Московської, точна адреса: Московська, 15

Щоб переглянути меню та зовнішній вигляд страв — завітайте на наш сайт ». Щоб дізнатися новини, поспілкуватись наживо, переглянути або розмістити свої світлини — ласкаво просимо на нашу сторінку у facebook ».

У нас безкоштовний Wi-Fi — заходьте з ноутами, планшетами, смартфонами на горнятко кави.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі