Україна

У Києві в парку скажена собака покусала чоловіка

17 February 2012, 16:44

У столиці скажена собака знову напала на людину. Це сталося в Голосіївському районі, пише gazeta.ua з посиланням на Сегодня.

"15 лютого киянин привіз до відділу з боротьбі зі сказом главку ветмедицини Києва труп бездомного собаки, який його покусав (пес помер після нападу. - Ред.). Дослідження проводили в Державному НДІ з лабораторної діагностики та ветсанекспертизи. 16 лютого був отриманий позитивний результат. Про підтверджений діагноз повідомили в СЕС Києва. Проводиться розслідування", - говорять в Держветфітослужбі.

Це вже п\'ятий підтверджений випадок сказу у тварин, чотири були наприкінці грудня. Через це в Подільському, Дніпровському та Оболонському районах ввели 2-місячний карантин, термін закінчення його наприкінці лютого.

"Якщо є новий підтверджений випадок, карантин доведеться продовжити. За законом його вводять на 60-денний термін після останнього встановленого факту зараження", - сказав перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/np/_sche-odin-kiyanin-stav-zhertvoyu-skazhenoji-sobaki/423250">Gazeta.ua</a>

gazeta.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі