Україна

Азаров візьме у радники трьох студентів закарпатських вузів

2 March 2012, 16:30

Прем\'єр-міністр України Микола Азаров запропонував трьом студентам закарпатських вузів: Мілану Куштулінцу з Мукачевського державного університету (факультет менеджменту і підприємництва), Олександру Сливці з Ужгородського національного університету (юридичний факультет) і Михайлу Гнетілу із Закарпатського державного університету (факультет економіки і туризму) стати його радниками на громадських засадах.

Відповідну пропозицію глава уряду зробив під час лекції "Як в Україні забезпечити сталий соціально-економічний розвиток", яку він прочитав для студентів вищих навчальних закладів Ужгорода.

В ході лекції прем\'єр-міністр звернувся до студентів з проханням висловити їх бачення актуальних питань розвитку соціальних і економічних процесів, що відбуваються в нашій країні.

Микола Азаров запросив на сцену трьох слухачів, яких вибрали студенти зі свого кола, і запропонував їм бути опонентами глави уряду.

У першу чергу прем\'єр-міністра цікавило, що, на думку студентства, уряд робить неправильно і що необхідно виправити.

"Я вважаю, що поки всі дії уряду є правильними, але за короткий час не можна розвинути економіку і підняти її з ями. Повинно пройти років 10 - 15", - сказав студент-юрист.

Прем\'єр-міністр підтвердив думку студента.

"За рік-два підняти країну, підняти економіку неможливо, але якщо з року в рік наполегливо працювати - ми зможемо протягом 10-15 років зробити Україну процвітаючою європейською країною", - підкреслив глава Кабміну.

Разом з тим Азаров нагадав, що завжди напередодні виборів з\'являється велика кількість провокаторів, які намагаються підірвати політичну стабільність в країні.

"Ошуканих людей набагато простіше направити на прийняття неправильних рішень", - зазначив глава уряду.

Радіо Ера

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі