Економіка

В Житомирській області виконком переплатив за будівництво 1,8 млн. грн.

10 April 2012, 11:51

 Фахівці Держфінінспекції в Житомирській області від початку року забезпечили відшкодували втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 10,2 млн грн.

Про це Житомир.info повідомили прес-службі Держфінінспекції в Житомирській області

Зокрема, у березні 2012 року завдяки діям ревізорів відшкодовано фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 3,1 млн грн.

Так, забезпечено в повному обсязі відшкодування втрат на суму 1,8 млн. грн. у виконавчому комітеті Коростенської міськради. Загалом під час позапланової ревізії на зазначеному об’єкті (проведена у січні ц.р.) встановлено проведення оплати за державні кошти вартості матеріалів та робіт по ціні більшій, ніж передбачено тендерними документами у сумі 1,0 млн грн, а також зайві виплати коштів унаслідок завищення обсягу та вартості виконаних будівельних робіт на 0,8 млн грн. Контрольний захід охопив період з 1 січня по 31 грудня 2011 року.

Для належного реагування на факти порушень до правоохоронних органів  упродовж звітного періоду передано матеріали 35 контрольних заходів, за якими порушено 10 кримінальних справ.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі