Місто

У Житомирі ДАІ відкрила «єдине вікно» для реєстрації автомобілів та отримання водійських прав

31 May 2012, 16:34

 Управління ДАІ УМВС України в Житомирській області створило в Житомирі центр за принципом єдиного вікна. Тут можна буде отримати права, зареєструвати (перереєструвати) або зняти з обліку транспортні засоби незалежно від місця їх проживання чи перебування. Його розміщено на території відділу РЕР ДАІ за адресою: м. Житомир, вул. Ватутіна, 168.

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі УДАІ УМВС в Житомирській області

Центр знаходиться на другому поверсі будівлі ТОВ "Мега Моторс Груп", в зручному для відвідувачів місці, укомплектований офісними меблями, засобами зв\'язку, офісною та комп\'ютерною технікою та інформаційними стендами, на яких відвідувач може познайомитися з переліком послуг і зразками необхідних бланків та заяв.

«Центр має приміщення для проведення іспитів, кабінети для банківських установ, робочі місця відкритого типу для прийому громадян з питання реєстрації транспортних засобів та оформлення посвідчень водія і зручні місця для відпочинку відвідувачів. Центр за принципом єдиного вікна почав працювати з 20 квітня і за цей період вже надав громадянам Житомирської області 170 послуг з отримання або заміни посвідчення водія та реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів», - розповів начальник Житомирського ВРЕР Сергій Шевчук.

Розпорядок роботи центру для відвідувачів: у середу, четвер та п\'ятницю прийом громадян триває з 9.00 до 18.00. У вівторок з 9.00 до 20.00. В суботу прийом громадян відбувається з 9.00 до 16.00. Неділя вихідний, а понеділок неприйомний день. Потрібну інформацію можна отримати за телефонами 41-97-02, 41-97-03.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі