Спорт

Репортаж журналіста Житомир.info про матч Греція-Росія: неочікувана поразка і неперевершені грецькі вболівальники

17 June 2012, 12:01

Фоторепортаж журналіста Житомир.info В’ячеслава Ратинського з Євро-2012: неочікувана поразка збірної Росії, яка після програшу грекам з мінімальним рахунком 0:1, завершила боротьбу у єврочемпіонаті. А ще Славко вважає фанів збірної Греція – найкращими вболівальниками чемпіонату у Польщі.

 «Четверта ранку, а я все сиджу за фотками з останнього вирішального матчу - Росія-Греція, в якому напевно вже зазнавшись росіяни не чекали такого, а греки хоч і важко, але вигризли перемогу. Насправді гра була не зовсім цікава, ганяли м'яча то в одну то в другу сторону, і моментів багато було, але використати їх спромоглися лише греки. От так от росіяни попрощалися з чемпіонатом, так само і поляки. Залишилася надія лише на українців, але їх вивести з групи може лише диво, тож чекаємо на нього.

Ага, ще. Греки – просто дивовижні вболівальники. Найкращі, яких я бачив під час Євро, такі вже дива творили! Труби, барабани, свистки костюми! Просто клас. За що їм їхня збірна щіро дякувала після матчу, тричі вийшовши до них, так кланялись до землі. Словом, дивіться самі», - пише Славко у своєму блозі.

Дивіться також фотозвіти з Євро-2012 про матчі: Росія-Чехія, Італія-Іспанія, Росія-Польща, Італія-Хорватія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі