Економіка

Житомирська облрада здає в оренду приміщення редакціям ЗМІ. Рекламним та еротичним – не турбувати

27 June 2012, 11:31

На офіційному сайті Житомирської облради розміщена інформація про нерухоме комунальне майно, яке не використовується та може бути надане в оренду.

Зокрема, до 18 червня комунальне підприємство «Агенція з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради приймало заяви на оренду наступного нерухомого майна:

нежиле приміщення на першому поверсі в будівлі за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25, загальною площею 37,70 кв.м, з розрахунковою орендною платою – 5 грн. 03 коп. за 1 кв.м в місяць (без ПДВ, станом на 01.05.12);

нежилі приміщення на шостому поверсі в будівлі за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П.Корольова, 12, загальною площею 55,20 кв.м, з розрахунковою орендною платою – 24 грн. 39 коп. за 1 кв.м в місяць (без ПДВ, станом на 01.05.12). Цільове призначення – розміщення творчих спілок, громадських та благодійних організацій на площі, що не використовується для провадження підприємницької діяльності;

нежиле приміщення на третьому поверсі в будівлі, що перебуває на балансі Обласного медичного центру здоров'я та спортивної медицини Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 10-А, загальною площею 16,90 кв.м, розрахункова орендна плата – 31 грн. 17 коп. за 1 кв.м в місяць (без ПДВ, станом на 01.05.12), цільове призначення – розміщення редакцій засобів масової інформації, крім редакцій ЗМІ: рекламного та еротичного характеру; тих, що засновані в Україні міжнародними організаціями або за участю юридичних чи фізичних осіб інших держав, осіб без громадянства; тих, де понад 50 відсотків загального обсягу випуску становлять матеріали іноземних засобів масової інформації; тих, що засновані за участю суб'єктів господарювання, одним із видів діяльності яких є виробництво та постачання паперу, поліграфічного обладнання, технічних засобів мовлення.

На сайті облради також є інформація про 107 об’єктів вільного нерухомого майна, які станом на 01.06.2012р. не використовуються та можуть бути надані в оренду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі