Економіка

Зміни до генерального плану Житомира обійдуться міському бюджету в 360 тис. грн.

6 November 2012, 17:56

Влада Житомира замовила послуги з внесення змін до генерального плану міста, вартістю 360 тисяч гривен.

Про це повідомляє офіційний сайт Державних закупівель України.

8 жовтня управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міськради оголосило про необхідність застосування процедури закупівлі в одного учасника послуг з архітектурного планування міст та в галузі садово-паркової архітектури, а саме послуг з внесення змін до генерального плану Житомира.

Як стало відомо Житомир.info, послуги з внесення змін до генплану Житомира будуть надані ДП «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» ім.. Ю.М. Білоконя», яке в період з 2008 по 2010 роки розробляло генеральний план міста Житомира.

«Державне підприємство Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя», як автор генерального плану міста Житомира, має всі правові підстави на захист своїх авторських прав. Коригування генерального плану міста Житомира іншим суб’єктом господарювання буде порушенням авторських прав даної проектної організації», - зазначається в обґрунтуванні застосування процедури закупівлі в одного учасника.

Відповідно до договору, укладеного 29 жовтня між управлінням Житомирської міськради та ДП «ДІПРОМІСТО», вартість послуг з внесення змін до генерального плану міста Житомира становить 360 тис. грн.

Оплата даних послуг буде здійснена за рахунок коштів місцевих бюджетів, розпорядник коштів - управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Житомирської міськради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі