Суспільство

Новоград-Волинська міськрада купила у фірми місцевого депутата послуги на прибирання міста і ремонт світлофорів за 2 млн. грн.

10 April 2013, 16:20

Управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності Новоград-Волинської міськради Житомирської області 29 березня за результатами тендеру уклало з ТОВ «Міськкомунсервіс» угоди на прибирання території та утримання світлофорів на загальну суму 2,04 млн. грн.

Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 1,63 млн. грн. виділено на санітарне оброблення міста – прибирання, вивезення сміття і зимове утримання доріг. Ще 0,41 млн. грн. піде на технічне обслуговування і ремонт світлофорних об’єктів міста, зовнішнього освітлення, дорожніх знаків, турнікетів і влаштування святкової ілюмінації.

ТОВ «Міськкомунсервіс» створили у листопаді 2011 р. На 25% воно належить Новоград-Волинській міській раді, а 75% – депутату міськради Роману Седлецькому («Фронт Змін»).

Тендер міськради фірма виграє уже вдруге. Минулого року ці послуги коштували 1,80 млн. грн. При цьому єдиним конкурентом фірми був підприємець Олег Ващенко – колега-однопартієць Седлецького у міській раді, а також його бізнес-партнер по низці фірм: «Пролісок», «Промінь», «Новоград-Волинськпобут».

Цього року єдиним конкурентом було дочірнє підприємство «Сервіс-тара» Новоград-Волинського Комерційного орендного комунального підприємства.

Раніше, до появи ТОВ «Міськкомунсервіс», підряди міської ради отримувало однойменне комунальне підприємство – КП «Міськкомунсервіс». Наразі воно знаходиться в стані припинення діяльності.

Житомир.info за матеріалами сайту «Наші гроші»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі