Суспільство

Житомирська фірма, яка за останній рік виграла тендерів більше ніж на 100 млн. грн., збудує полігон для сміття у Коростені

11 September 2013, 10:14

Комунальне виробничо-господарське підприємство м. Коростень Житомирської області 6 вересня уклало угоду з ПП «Елітбуд-1» на будівництво полігону твердих побутових відходів для міста. Вартість угоди склала 43,11 млн. грн. Про це повідомляється у «Віснику держаних закупівель».

Полігон мають збудувати до кінця наступного року, фінансують роботи з держбюджету.

Тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», обґрунтовуючи це нагальною необхідністю. Існуючий полігон почали експлуатувати в 1972 році, з того часу капітальних робіт по даному об’єкту проведено не було, як наслідок – гідроізоляція нижнього шару полігону у занедбаному стані, що загрожує потраплянням стічних вод від побутових відходів до підземних вод. Окрім того на території відсутня адекватна огорожа, туди постійно проникають сторонні особи, влаштовують підпали і розтягують сміття за межі полігону. Ситуацію на полігоні визначено як критичну і таку що потребує негайного втручання.

Фірму «Елітбуд-1» було визначено підрядником на основі запиту замовника до ряду будівельних компаній: із трьох надісланих пропозицій найбільш економічно вигідною було визнано пропозицію фірми «Елітбуд-1», котра має відповідне матеріально-технічне забезпечення та досвід.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2012 року ПП «Елітбуд-1» уклало угоду про будівництво поліклініки у м. Радомишль за 23 млн. грн., у грудні цього ж року ПП «Елітбуд-1» виграло тендер на реконструкцію очисних споруд каналізації у Коростишеві за 31 млн. грн., В червні 2013 року ця ж фірма зобов’язалася збудувати водопровід у одному з районів Новограда-Волинського за 4,8 млн. грн. Крім того, саме «Елітбуд-1» проводить у Житомирі реконструкцію літньої естради «Ракушка», на яку з держбюджету було виділено майже 6 млн. грн., крім того роботи передбачають співфінансування з міського бюджету близько 1,5 млн. грн.

Житомир.info за матеріалами сайту «Наші гроші» 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі