Місто

Реконструкцію Михайлівської в Житомирі розпочали з капремонту тепломережі

18 October 2013, 10:16

На розі вулиць Михайлівської та Лятошинського у Житомирі комунальники розпочали роботи по повній заміні ділянки тепломережі. Даний ремонт інженерних мереж передбачений проектною документацією з реконструкції вул. Михайлівської (I черга).

Про це Житомир.info повідомили в прес-службі Житомирської мерії.

Мережі по вул. Михайлівській давно зношені і потребують негайної заміни. Локальні ремонти пошкоджених мереж бригадами КП «Житомиртеплокомуненерго» ситуацію вже не рятують – пориви трапляються в інших місцях зношених труб. Тому 17 жовтня КП «Житомиртеплокомуненерго» розпочало роботи з повної заміни мережі діаметром 108 мм.

Працівники говорять, що будуть робити все, аби ремонт завершити оперативно і, водночас, заспокоюють мешканців житлових будинків по вул. Михайлівській: тимчасово, на час виконання ремонту, без опалення залишаться лише дві адміністративні будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, розпочати реконструкцію вулиці Михайлівської в Житомирі влада міста планувала у вересні. Вартість капітального ремонту вулиці складає 17 млн. 790 тис. грн., в т. ч. перша черга – 7 млн. 526 тис. грн. та друга черга – 10 млн. 264 тис. грн.

Нагадаємо, що тендер на будівельні роботи першої черги реконструкції Михайлівської виграло ПП «БудМаксПлюс» (м. Житомир, директор Лариса Григорян), яке вже до Нового року має відремонтувати частину вулиці від Великої Бердичівської до Лятошинського за 3,5 млн. грн. 

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі