Спорт

В Житомирському районі пройшов футбольний турнір ветеранів імені Міщенка. Кубок отримали «Бараші»

30 October 2013, 09:09

26 жовтня на стадіоні с. Глибочиця відбувся перший турнір ветеранів (гравці старше 40 років) з футболу ім. Володимира Міщенка, організований Глибочицькою сільською радою та Житомирською районною федерацією футболу.

Володимир Іванович Міщенко пропрацював в Глибочицькій загальноосвітній школі 39 років, а 5 років тому передчасно пішов із життя. Не одне покоління спортсменів виховав цей педагог, серед яких чимало майстрів спорту з настільного тенісу та інших видів спорту. Вдячні односельчани назвали його іменем спортивний комплекс в с. Глибочиця, який був відкритий в серпні цього року.

На старт першого ветеранського турніру ім. В. Міщенка вийшло 6 команд з Глибочиці, Тетерівки, Садок, Іванівки, Барашів (Ємільчинського району) та м. Житомира. Після урочистого відкриття, під час якого учні місцевої школи поклали квіти до меморіальної дошки В. Міщенку, розпочалась запекла, але дружня боротьба між командами. І хоча швидкості у футболістів-ветеранів уже не такі, як у молоді роки, але майстерність нікуди не поділась. Усі присутні побачили справді красивий та захоплюючий футбол.

Хоча турнір і товариський, але спортивні результати також були не на останньому місці. Після матчів в двох групах, на які були розділені команди пройшли стикові матчі за розподіл місць на турнірі. За їх результатами команда Глибочиці посіла 6 місце, Іванівки – 5 місце, Садок – 4 місце. Третіми стала команда м. Житомира. У боротьбі за перше місце зустрілись команди Барашів та Тетерівки. В запеклій напруженій боротьбі перемогу здобула команда Барашів, яка отримала Кубок переможця першого турніру серед ветеранів ім. В. Міщенка.

Тож вітаємо призерів: І місце – ФК «Бараші», ІІ місце – ФК «Тетерівка» та ІІІ місце – ФК «Житомир». Призери турніру з рук голови сільської ради С. Сокальського та голови Житомирської районної федерації футболу Р. Павлюка отримали пам’ятні медалі та дипломи. А після офіційного закриття усі учасники із відмінним настроєм зібрались на лоні природи за гарячою юшкою.

Запрошуємо усіх любителів футболу відроджувати в своїх населених пунктах ветеранський рух та запрошуємо до участі в наступних турнірах серед футболістів-ветеранів.

Прес-служба Житомирської районної федерації футболу

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі