Політика

Сергій Сухомлин житомирським держслужбовцям: Не дайте себе використати у провладних інтригах

13 December 2013, 11:48

 Не їхати до Києва за гроші на провладний псевдо-майдан – з таким закликом звертається до житомирян опозиційний депутат обласної ради Сергій Сухомлин.

«Зараз у Житомирі жваво обговорюють лише одну подію – це Євромайдан. Немає сенсу переказувати події останніх днів. Мирні акції тривають. Кожен житомирянин знає, що на вихідні у Києві вкотре відбудеться Народне Віче», - говорить Сергій Сухомлин.

За його словами, тисячі житомирян впродовж мирних акцій побували у Києві. На майдані Незалежності біля Будинку Профспілок розташовано координаційно-інформаційний центр для координації дій та підтримки житомирян-мітингувальників. Житомиряни приходять туди аби зігрітись, підзарядити мобільні телефони, переночувати, обмінятись новинами чи просто підтримати один одного. Щоночі житомиряни ночують на Майдані. Атмосфера привітна і позитивна. На зміну одним людям приїздять інші.

«Впевнений, що цими вихідними до Києва планують їхати багато житомирян. Тому звертаюсь до вас: будьте обачні – Народне Віче у Києві не збирається за гроші. Це мирна акція доброї волі громадян. Люди допомагають доїхати один одному до Києва. Але якщо вам хтось пропонує за поїздку гроші, на таку поїздку не погоджуйтесь, як би вам не хотілось заробити декілька сотень гривень», - сказав Сергій Сухомлин і наголосив:

«Особливо звертаюсь до державних службовців, яких влада змушує їхати до Києва. Зараз час проявити свою громадянську позицію – не дайте себе використати у провладних інтригах. Залишайтесь вдома. Впевнений, що як би влада не тиснула на лікарів, вчителів, студентів, викладачів – жодного представника інтелігенції на проплаченому провладному псевдо-майдані не буде, тому що всі моральні авторитети держави, представники інтелігенції закликають чесних членів Партії регіонів скласти партквитки, а владу піти у відставку», - завершив Сергій Сухомлин.

Прес-служба Об’єднаної Опозиції в Житомирській області

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі