Влада

В Житомирській області бюджетників примушують їхати на мітинг ПР у Київ (доповнюється)

13 December 2013, 15:34

 Почала надходити інформація про те, що в районах Житомирської області працівників бюджетної сфери змушують їхати 14-15 грудня на провладний мітинг Партії регіонів.

«Щойно подзвонили з Володарськ-Волинська Житомирської області – працівників райдержадміністрації та бюджетних установ примушують на вихідні виїхати в Київ на провладний мітинг. Хто відмовляється – погрожують звільненням», - написав зранку у фейсбук лідер житомирської організації ВО «Свобода» Сидір Кізін.

«В Житомирський штаб національного спротиву телефонують працівники Фонду соціального страхування з Радомишля. Люди жаліються, що від керівництва надійшов негласний ультимативний наказ 350 людям їхати на Київ. Працівників соцстраху змушують підтримати мітинг альтернативний Євромайдану, за що обіцяють 200 гривень, а у разі відмови – звільнення», - після 14.00 повідомляють місцеві опозиціонери.

У штабі готові надати юридичну допомогу та відстоювати робочі місця тих, хто відмовиться виконувати нечесні «прохання».

Телефон Житомирського штабу національного супротиву (0412) 480-138.

«У Житомирі працівників облдержадміністрації зобов'язали їхати на Київ. Збір 15 грудня о 7.00 біля автостанції «Глобал», - повідомили житомиряни.

З Червоноармійського району на мітинг у Київ везуть безробітних: пригрозили, що знімуть з обліку, якщо не поїдуть. Платять по 200 грн., централізовано закупили квитки на дизель до столиці, їдуть зранку 14 грудня.

В райцентрі Баранівка до Києва за 400 грн. поїдуть прибиральниці з місцевих шкіл. Кажуть, що для людей, які отримують зарплату 900 гривень, це непоганий приробіток. 

Нагадаємо, що депутат обласної ради Сергій Сухомлин звернувся до житомирян з проханням не їхати до Києва за гроші на провладний псевдо-майдан. Раніше з’явилася інформація про можливі масові провокації проти учасників мітингу Партії регіонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі