Влада

У Житомирі мітинг прихильників влади проходив за участі представників самої влади, - Віктор Радчук

30 January 2014, 13:14

 Житомирський журналіст і політолог Віктор Радчук вважає, що мітинг прихильників влади у Житомирі засвідчив нерозуміння чиновниками реальної ситуації в країні та їх віддаленість від людей.

Так Радчук прокоментував новину про два мітинги біля Житомирської облдержадміністрації.

«Мітинг прихильників влади проходив за участі виключно представників самої влади. Точніше – спеціально відібраних, селекційно чистих і "вірних" чиновників від кожної райдержадміністрації. Що вони несли і про що кричали, це тема окремої розповіді. Однак загалом "мєропріятіє" виглядає більш ніж сумнівної якості. Якщо ви, панове чиновники вирішили, переодягнувшись у костюми з мисливського камуфляжу (декому дуже подобає і на роботу щодня так само ходити треба), здивувати житомирян своєю відданістю владі і лічно товаріщу( далі по тексту, кому ви хочете), то робіть це у вільний від роботи час. От і вийшло, що не у неділю чи суботу, а у звичайний робочий день керівники районів Житомирщини замість того, щоб плідно керувати покращенням, привезли людей покричати і помітингувати. Нічого толкового із того не вийшло. До влади, панове, вимоги мають бути особливими, а те, що ви збиратися дати "гідну відсіч" бандерівцям та екстремістам під час примітивного за суттю і змістом дійства, честі керівництву Житомирщини не робить. Нічого конкретного, чого ви прагнули досягнути, ви не досягли, хіба що згаяли робочий день, а потім, по дорозі додому,ще й гарненько "посиділи". Те, що в Україні фактично розпочалася соціальна революція (боротьба із кричущою соціальною несправедливістю), ні для кого не секрет. Так що ваші вигуки про "бандерівців" та прокльони на адресу євроінтеграції засвідчують, що ви далекі і від людей, а гірше-ще й від реального розуміння ситуації. До речі, останнє, є фактором вкрай небезпечним», - написав Віктор Радчук.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня мала відбутися позачергова сесії обласної ради і, побоюючись штурму, вхід до будівлі облдержадміністрації з самого ранку заблокували прихильники влади. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі