Події

Депутата Житомирської міськради два дні допитували у міліції щодо штурму будівлі ОДА

12 February 2014, 18:14

До числа людей, яких викликають у міліцію по справі штурму Житомирської облдержадміністрації, потрапив депутат міської ради від ВО «Батьківщина» Олег Горай. Повістку йому вручили напередодні за 2 години до початку допиту, а до слідчого викликали двічі. Депутат не збагне, чому потрапив у поле зору міліції, адже організатором протесту не був і не виступав у ЗМІ як активіст тієї акції.

Олег Горай впевнений: акція на майдані Корольова була мирною. Якщо хтось і провокував конфлікт, так це працівники міліції, які не впускали мирних людей до приміщення облдержадміністрації.

На сайті УМВС в Житомирській області повідомляють, що громадських активістів викликають у міліцію «для встановлення обставин події, що мала місце поблизу адміністративного приміщення Житомирської облдержадміністрації 23 січня».

Депутат радить на допити з’являтися, але не відповідати на провокаційні запитання, які не стосуються участі в мирному мітингу.

Як повідомляв Житомир.info, 11 лютого на допит у міліцію з приводу штурму ОДА викликали активіста місцевого Євромайдану Олександра Шевчука.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі