Місто

Незважаючи на мільйонні борги, «Житомирводоканал» замінює старі вікна на пластикові

17 March 2014, 16:05

Змінювати старі дерев’яні вікна на пластикові взялись у житомирському водоканалі. На підприємстві кажуть - усі ремонтні роботи планові, а розраховуються за нові вікна взаємозаліком, або ж, де це можливо, ставлять нові склопакети у борг.

«Ми проводимо плановий ремонт своїх будівель, кабінетів. Коли робиться капітальний ремонт якогось із кабінетів, то дивимось, в якому стані все - і підлога, і стеля, і ті ж вікна. І так як п’ять місяців підприємство працювало на заарештованих рахунках, то домовлялись, чи взаємозаліком, чи, скажімо, в борг нам ставили вікна. І багато підприємств йшли нам назустріч», - розповідає директор КП «Житомирводоканал» Михайло Ничипорук.

У водоканалі додають - вікна змінюють в тих кабінетах, де це необхідно, навіть попри те, що підприємство заборгувало чималу суму за спожиту електроенергію.

«Якщо ми маємо борг за електроенергію, скажімо, на перше січня ми маємо борг 28 мільйонів, то якщо борг є, і нам держава не відшкодовує, не надсилає різницю в тарифах, - бо ще хочу сказати, тариф нам встановлює держава, на нашу продукцію, - ну то що зовсім нічого не робить? Так же не може бути. Якщо б це було масово, там цілу будівлю замінювали, я ж кажу в місяць три, два вікна, як який місяць», - каже Михайло Ничипорук.

Тим часом борг водоканалу за використану електроенергію зростає щомісяця на 3 млн. грн. і на 1 березня становив майже 35 мільйонів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі