Місто

У Житомирі – церковні дзвони, автопробіг, тисячі людей на вулицях, бо «Україна – єдина»

19 March 2014, 16:52

Церковні дзвони у всіх храмах Житомира почали лунати о 12-й годині. Вони сповістили про початок акції народної єдності «Голос народу». Відклавши усі свої справи, на вулиці виходять студенти усіх університетів та коледжів, а також працівники десятків підприємств, щоб висловити одне-єдине гасло «Україна – єдина».

До активістів також долучилися автолюбителі, які влаштували автопробіг і їздили містом з синьо-жовтими прапорами.

Ініціаторами акції стали житомирські активісти, вони закликали мешканців з усіх українських міст так само вийти на вулиці о 12-й годині. Кажуть, відгукнулися усі регіони окрім Криму, проте, організатори вірять, їх заклики почують далеко за межами України.

Активісти закликають житомирян поширювати інформацію про акцію єдності у соціальних мережах і зателефонувати сьогодні рідним у Росію, щоб переконати їх у тому, що рідні народи не повинні ворогувати.

Ось так ідею народної єдності виразили студенти, викладачі та адміністрація Житомирського торговельно-економічного коледжу Київського національного торговельно-економічного університету.

О півдні на вигуки ведучого «схід», «захід», «північ», «південь» та «Крим» усі голосно відповідали «Україна – єдина!». Після цього учасники заспівали гімн України і вигукували «Слава Україн!і» та «Героям Слава!».

Фото адміністрації закладу

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі