Політика

Після першотравневого мітингу на майдані Соборному сварилися прихильники КПУ та житомирські «бандерівці»

1 May 2014, 13:34

 У Житомирі кілька сотень людей зібрались на майдані Соборному, щоб відзначити свято 1 Травня. Прихильники Компартії тримали у руках червоні прапори та квіти.

Мітингуючи розповідають: прийшли до постаменту, де раніше стояв пам'ятник Володимиру Леніну, щоб виказати свій протест проти соціальної несправедливості і щоб відстояти свої права. Палку промову проголошував керівник Житомирського обкому КПУ Микола Тимошенко, який прийшов на свято у яскраво червоній куртці.

На майдан Соборний також прийшли близько десяти житомирян із державними прапорами. Вони здивовані, що на мітингу були лише прапори Комуністичної партії і жодного державного.

«Я розумію, що сьогодні свято і комуністи зібралися для того, щоб його відзначити, але мене дуже дивує той факт, що вони зібрались лише під червоними знаменами. Де наш прапор? Прапор нашої Вітчизни? Вони нам розповідають про єдність країни і про те, що ми маємо бути разом, але вибачте, як потрібно неповажати свою вітчизну, щоб в такий день не було прапорів нашої держави. Я думаю, що це показує їх відношення і до нашої країни і до цього свята», - каже житомирянка Людмила Блащук.

Після завершення демонстрації дехто з мітингувальників підходив до житомирян з державними прапорами та починали сварку називаючи їх «бандерівцями», втім обійшлося без сутичок і люди розійшлись.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі