Влада

У Житомирській області формують батальйон територіальної оборони

6 May 2014, 12:08

У Житомирській області розпочато створення нового військового формування – батальйону територіальної оборони, котрий буде підпорядковуватися генеральному штабу Збройних Сил України.

Про це на брифінгу 5 травня повідомив голова ОДА Сидір Кізін, - інформує прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Новостворений батальйон дислокуватиметься у місті Новоград-Волинський. Триває робота із забезпечення матеріально-технічної бази військової казарми.

Штат батальйону фактично сформований із призовних військовозобов’язаних, але до лав військового формування також запрошують добровольців, котрі прагнуть служити народові України та захищати її свободу та незалежність.

Новостворений батальйон захищатиме та охоронятиме спільно з прикордонними підрозділами державний кордон з Республікою Білорусь у межах Житомирської області; оборонятиме важливі об’єкти області; здійснюватиме боротьбу з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями та антидержавними озброєними формуваннями.

Як повідомляв Житомир.info, на Житомирщині діє громадський батальйон «Полісся».

Інформацію щодо надання будь-якої допомоги можна звертатися до сектору мобілізаційної роботи облдержадміністрації за телефоном (0412) 47-44-69.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі