Влада

Чорновол шукає компромат на майбутнього губернатора Житомирської області

17 July 2014, 11:03

Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол шукає компромат на майбутнього губернатора Житомирської області Сергія Машковського.

На сторінці у Facebook Чорновол просить повідомляти їй про факти корупційної діяльності Машковського.

Згідно Порядку про підготовку пропозицій та попередній розгляд кандидатур для призначення на посади та звільнення з посад керівників місцевих державних адміністрацій, секретаріат Президента України вносить для розгляду КМУ в установленому порядку кандидатури для призначення голів обласних державних адміністрацій.

«Просимо повідомити інформацію щодо фактів можливої корупційної діяльності МАШКОВСЬКОГО Сергія Олександровича (1980 р.н., Волинська область), який претендує бути призначеним на посаду Голови Житомирської обласної державної адміністрації», - йдеться у повідомленні Чорновол.

Попереднє місце роботи Машковського - директор ТОВ «Полісся Моторс Груп», м. Житомир.

«Хто має незаперечні факти недопустимості такого призначення, пов'язані з корупційною діяльністю, пишіть, будь ласка, їх в коментарях. Всі вказані Вами факти, які суперечать статусу держслужбовця, будуть передані Урядовому уповноваженому з питань антикорупційної політики Тетяні Чорновол, і озвучені на урядовому засіданні під час голосування за цього кандидата на посаду», - зазначено у повідомленні.

Щодо професійності, компетентності, досвіду, віку, освіти, відкритості та інших зауважень до кандидатури людей просять звертатися у відповідний державний орган: Національне агентство України з питань державної служби.

Як повідомляв Житомир.info, в Адміністрації президента зараз розглядається кілька кандидатур на посаду губернатора Житомирської області. Серед кандидатів – депутат Житомирської міськради Сергій Машковський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі