Влада

Новий начальник Житомирського міськвідділу в своїй роботі пообіцяв дотримуватись Божих Заповідей

17 July 2014, 15:40

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков призначив на посаду начальника Житомирського міського відділу міліції Володимира Остапчука.

Про це 17 липня під час прес-конференції розповів начальник УМВС України в Житомирській області Юрій Демяненко.

За словами Демяненка, 1,5 місяця підполковник міліції Остапчук виконував обов’язки керівника міськвідділу, і на цьому тижні наказом Міністра внутрішніх справ був призначений на посаду начальника.

Як розповів сам Володимир Остапчук, він має 20-річний стаж роботи в органах внутрішніх справ.

«Родом я із Житомирщини. Народився в Романові. Близько 20 років працюю в органах внутрішніх справ, з них 10 років працював в УМВС, від посади слідчого до посади заступника начальника слідчого управління. Після цього був призначений начальником Чуднівського райвідділу, і уже другий місяць працюю начальником Житомирського міського відділу», - поінформував Остапчук.

Наводячи автобіографічну довідку, він підкреслив, що у своїй роботі старається дотримуватись Конституції і Божих Заповідей.

«У своїй роботі я стараюся дотримуватися Конституції України – це не голі слова, а це є правда, - Божих Заповідей, тому що основне, що є у нас, це життя і здоров’я, а працівники міліції повинні, в першу чергу, захищати людей, надавати посильну, а інколи і непосильну допомогу людям, коли вони потрапляють у важке становище, коли відносно них скоюється злочин», - сказав начальник міськвідділу.

Володимир Остапчук

Нагадаємо, раніше начальником Житомирського міського відділу міліції був Володимир Лупащенко, який нині керує обласним УБОЗ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі