Влада

Родини учасників АТО в Житомирській області будуть звільнені від квартплати, - Машковський

7 August 2014, 09:45

Родини всіх учасників АТО в Житомирській області будуть звільнені від квартплати, і це під силу місцевим бюджетам.

Про це 6 серпня після зустрічі з Президентом України Петром Порошенком заявив голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, - інформує прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Губернатор пообіцяв взяти родини загиблих та поранених учасників АТО під персональне шефство, зазначивши, що допомога родинам військових не має бути одноразовою.

«Таким людям потрібно приділяти постійну увагу, адже їхні годувальники воюють чи загинули за нашу незалежність та суверенність. Разом з громадою ми маємо продемонструвати те, що вся держава поважає їх подвиг. Саме так ми працюємо, і нікого не обділимо увагою», - запевнив Сергій Машковський.

Під час зустрічі з представниками органів влади та волонтерами Президент України Петро Порошенко закликав «продемонструвати, що вся держава шанує, поважає і віддає свій борг вдячності родинам тих, хто віддав своє життя за нашу з вами свободу».

«Ця зустріч потрібна була, аби надихнути всіх стати однією командою і не ділити існуючі проблеми між міністерствами, постачальниками і тими, хто їх вирішує сам за особисті кошти», - підсумував перший заступник Глави Адміністрації Президента України Геннадій Зубко.

Як повідомляв Житомир.info, рідні військовослужбовців, які загинули під час антитерористичної операції, можуть отримати одноразову грошову допомогу через Житомирський обласний військомісаріат.    

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі