Влада

Голова бюджетної комісії Житомирської облради пропонує директору фіндепартаменту Ємченко йти на пенсію

10 September 2014, 13:19

 Депутат Житомирської облради, голова бюджетної комісії Дмитро Кропачов не розуміє, чому директор фіндепартамент, «регіоналка» Ганна Ємченко і досі залишається на посаді.

Про це Кропачев написав на своїй сторінці у фейсбук.

«Дуже не просто пройшло засідання бюджетної комісії, після моєї гучної позиції відносно саботажу виконання бюджетного регламенту. Завжди відчував підтримку Ємченко Французом. Це й не дивно… відгукується спільне комуністичне минуле. Але чим далі від часу революції, тим не послідовніше виглядає позиція голови Житомирської обласної ради. Мені не лише не відповідають на депутатські звернення, але й чомусь вважають що праві? Нещодавно за моєю спиною почали говорити, що мене потрібно зняти з голови комісії. В очі не вистачає мужності сказати, то плетуть інтриги… Вони краще за всіх це вміють робити. А як до діла, то голову у пісок? Революція в країні - всі йдуть на лікарняний, революціонери-пенсіонери... Зміна голови ОДА - втікають у відпустку поки не вляглося. Кого ми привели до влади? Був Сидір Кізін , чого не звільнив депутата та директора департамента фінансів «регіоналку» Ємченко? Де люстрація? Є цілком нормальні заступники, нехай реалізують себе. Зараз новий голова ОДА Сергей Машковский , питання чому «регіоналка» Ємченко залишається на своїй посаді?», - пише депутат.

Дмитро Кропачов, який є ініціатором запровадження Бюджетного регламенту (був прийнятий на сесії облради 29.04.2014р.), запевняє, що не відступиться, та пропонує Ганні Ємченко йти на пенсію.

 

«Знаю Вам роздрукують та принесуть цей пост в усіх гарних традиціях комунізму. Ви зробите копію та підете депутатам всім показувати та жалітись на Кропачова. Занесете Віталію Йосиповичу. Ну, і нехай - можу сказати всім в очі: мені все рівно! Розглядайте його на регламентній комісії чи повісте собі на стіну біля робочого місця! Йдіть, будь-ласка, на пенсію я Вас прошу, на заслужений відпочинок! Не можу більше ці маніпуляції слухати та викрутаси по скасуванню мого Бюджетного регламенту. Не Бюджетним регламентом, то по-іншому я заставлю Вас працювати без подвійних стандартів», - наголошує Кропачов.

Ганна Григорівна Ємченко, якій 8 серпня виповнилося 66 років, очолювала фінансове управління Житомирської облдержадміністрації з жовтня 2000р. Після «Помаранчевої революції» у червні 2005 р. вона звільнилася, а в липні 2006 року знову повернулася на посаду головного фінансиста області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі