Політика

Кандидат від «Народного фронту» по 64-у округу в Коростені Андрій Озерчук: Команда Яценюка взяла на себе відповідальність у найважчі часи

18 September 2014, 16:46

Кандидат від політичної партії «Народний фронт» по 64-у одномандатному виборчому округу (Коростень) Житомирської області Андрій Озерчук переконаний, що прем’єр-міністр Арсеній Яценюк і його команда узяли на себе величезну відповідальність у найскрутніші для України часи.

Про це він сказав 18 вересня на прес-конференції «Народного фронту» у Житомирі.

«Можна багато говорити, але ми маємо величезну проблему, що в країні іде війна. І в найтяжчі часи команда (Яценюка) взяла на себе відповідальність в країні. Думаю, що пройдуть роки, і (у підручниках з історії) напишуть про те, що Турчинов, Яценюк взяли на себе відповідальність тоді, коли військо було практично знищене, силових структур не було, і вони під тиском  тяжких думок і передбачення тяжких наслідків взяли на себе величезну відповідальність. Через те я знаю, що цій команді нелегко. Можна критикувати, можна багато що говорити, але у нас є стратегія, є бачення розвитку країни і Житомирщини зокрема», - сказав Андрій Озерчук.

Кандидат-мажоритарник упевнений, що завдяки родовищам корисних копалин Житомирська область має всі шанси бути квітучим і багатим регіоном.

 «Хочу сказати, що я балотувався по  64-у виборчому округу (на минулих парламентських виборах), але ви знаєте, що відбувалося на виборах 2012 року. Це підкуп виборців, адміністративний тиск, і таке інше. На території Житомирської області є дуже багато родовищ корисних копалин, є всі засоби, щоб Поліський регіон процвітав. Ніхто не виконав тих обіцянок, які давав. Я думаю, що повинна у першу чергу розпочатися люстрація, і закон про люстрацію вже прийнятий. Ті люди, які причетні до влади Януковича і зробили злочини, не повинні бути у Верховній раді. Вважаю, що до Верховної ради повинні прийти молоді, прагматичні політики, які за часів незалежності боролися в 2002-у, 2004-у, 2010-у і 2012-у році і борються тепер», - сказав Андрій Озерчук.

У випадку свого проходження до Верховної Ради Андрій Озерчук пообіцяв особисто голосувати по всім законопроектам, бути активним депутатом та підтримувати зв'язки зі своїми виборцями.

«Найголовніше – ми повинні рухатися до Європейського Союзу, ми повинні мати сильну армію, адже, як показав час, у нас не було армії, вона відбудовується лише в останні місяці. На превеликий жаль, ціною життя наших братів, синів, батьків. Думаю, коли демократичні сили згуртуються, у нас буде перемога. Через те, підкреслюю, свідомо іду в команді «Народного фронту» і думаю, що разом з тими активістами, членами партії, будемо намагатися робити все, щоб покращити життя простих людей. Слава Україні!» - сказав Озерчук.

Громадський активіст, журналіст і аналітик з Олевська Олександр Ніколайчук висловив підтримку кандидату в депутати Андрію Озерчуку від політичної партії «Народний фронт», тому що вважає його єдиним демократичним представником, який має реальну підтримку в межах 64-го виборчого округу.

«Андрій Миколайович разом з тисячами громадських активістів північної Житомирщини протягом Революції гідності відстоював ідеї Майдану, виборював право на гідне європейське майбутнє. Не буду приховувати, що особисто роздумував над балотуванням, проте, проаналізувавши соціально-політичну ситуацію, зрозумів, що моє балотування і моя поява на користь нашим конкурентам Володимиру Арешонкову і Володимиру Пехову», - додав Олександр Ніколайчук.

Довідка Житомир.info:

Андрій Озерчук - генеральний директор державного концерну «Укрторф», депутат Житомирської обласної шостого скликання, обраний в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі у Лугинському районі Житомирської області.

Народився 9 червня 1968 року в с. Червона Волока Лугинського району.

Освіта:  вища, Національна академія державного управління при Президентові України,  Національна академія Збройних Сил України, Мінське вище загальновійськово-політичне училище.

Місце роботи: Верховна рада України.

Одружений, має сина.

Як повідомляв Житомир.info, 18 вересня у Житомирі партія «Народний фронт» представила своїх кандидатів по округам у Житомирській області.

Андрій Озерчук, Олександр Ніколайчук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі