Місто

Влада Житомира трохи знизила ціну і знову виставляє на продаж третій поверх будинку в центрі міста

6 October 2014, 13:09

 Влада Житомира знову виставляє на аукціон нежитлові приміщення, загальною площею 212,1 кв. м., розташовані на третьому поверсі будинку по вул. Велика Бердичівська, 9.

Оголошення про продаж на аукціоні об’єкта комунальної власності міста Житомира опубліковане на офіційному сайті мерії.

У відомостях про об’єкт приватизації зазначається, що будівля, в якій розташовані нежитлові приміщення третього поверху загальною площею 212,1 кв. м., побудована до 1917 року. Частина зазначених приміщень загальною площею 109,25 кв. м. використовується на умовах оренди. Об’єкт приватизації розташований в центральній частині міста та знаходиться в задовільному стані.

«Початкова ціна об’єкта аукціону без урахування ПДВ 539 090 грн. Початкова ціна об’єкта приватизації з урахуванням ПДВ – 646 908 грн. Умови продажу на аукціоні: подальше використання об’єкта здійснюється з дотриманням санітарно – екологічних норм та правил пожежної безпеки згідно з чинним законодавством України; договори оренди зазначених приміщень загальною площею 109,25 кв.м., є чинними для нового власника; подальше відчуження та передача в заставу покупцем об’єкта приватизації в період чинності зобов’язань здійснюється за погодженням з органом приватизації із забезпеченням збереження для нового власника всіх зобов’язань, невиконаних покупцем на момент такого відчуження.», - зазначено в інформації на сайті міської ради.

Аукціон буде проведено 4 листопада 2014 року об 11.00 за адресою: м. Житомир, майдан імені С.П. Корольова, 4/2, зал засідань міськвиконкому (другий поверх).

Ознайомитися з об’єктом можна в робочі дні за місцем його розташування.

Нагадаємо, приміщення на третьому поверсі будинку №9 по вул.Велика Бердичівська виставляють на аукціон вже вдруге: перший аукціон мав відбутися 17 грудня. Поді початкова ціна об’єкта з урахуванням ПДВ складала 668 000,40 грн.

«У грудні аукціон не відбувся – не було подано жодної заявки, тому ми провели повторну оцінку і знову виставляємо цей об’єкт на аукціон, хочемо його продати. У цьому будинку перший і другий поверх вже викуплені, приватизовані», - сказала в коментарі Житомир.info директор департаменту власності та ринкового регулювання міської ради Вікторія Краснопір.

Як повідомляв Житомир.info, напередодні Дня міста на фасаді будинку №9 по Великій Бердичівській з’явився малюнок місцевого художника Діми Краба «Житомир в орнаменті».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі