Влада

Губернатор Машковський розповів про звільнення керівників та люстрацію в Житомирській ОДА

5 November 2014, 13:12

У Житомирській облдержадміністрації під дію закону «Про очищення влади» потрапляють лише кілька людей.

Про це губернатор Сергій Машковський сказав 5 листопада під час прес-конференції з приводу 100 днів на посаді.

«Досить небагата кількість підпадає під люстрацію, 3-4 людини. Перевірка буде проведена відповідно графіка - з червня по грудень 2015 року», - сказав Машковський.

Він також повідомив, що вже звільнені деякі керівники: директор департаменту екології та природних ресурсів Андрій Вергелес, начальник управління Держземагентства Максим Бугайчук, директор департаменту містобудування, архітектури та будівництва Григорія Красійчук, заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення Валентина Усольцева, заступник директора департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тетяна Борецька.

Також Сергій Машковський повідомив, що з 10 листопада у зв’язку з виходом на пенсію буде звільнена директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Зінаїда Янченко.

«Представництво Держземагентства, я вважаю, найбільш корумпованим органом у нашій області. Є дуже серйозна проблема з виділенням земельних ділянок, яка провокує незаконний видобуток бурштину», - наголосив губернатор.

Машковський зазначив, що після зміни керівника управління Держземагентства в нього немає більше проблем зі зверненнями і скаргами.

Губернатор також звітував про допомогу військовим та розповідав про можливе об'єднання учбових закладів.

Як повідомляв Житомир.info, нині обов’язки начальника головного управління Держземагентства в Житомирській області виконує Володимир Михалець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі