Події

У річницю Майдану житомирський завод «Біо мед скло» намагаються захопити рейдери. Лист президенту

25 November 2014, 17:47

 Голова правління ПАТ «Біо мед скло» звернувся до президента, прем’єр-міністра та голови СБУ з повідомленням про спробу рейдерського захоплення підприємства.

«В той час, як європейська Україна так сильно потребує іноземних інвестицій та капіталовкладень, а Президентом України та Прем’єр-міністром, зокрема, гарантовано недоторканість іноземних інвестицій та сприятливий інвестиційний клімат для іноземних інвесторів, у грецької компанії відбирають бізнес, використовуючи неконтрольовану ситуацію на Донбасі та загальновідомі пост радянські засоби, а саме: фальшиві судові рішення та кримінальні справи. Підтвердженням є те, що відбувається з компаніями грецької Групи YIOULA в Україні, а саме: ТОВ «Бучанський завод склотари» (м. Буча, Київської області) та ПАТ «Біо мед скло» (м. Житомир)», - йдеться у листі.

Підприємство просить громадськість та органи влади звернути увагу на те, що відбувається з українськими підприємствами саме в річницю подій на Майдані Незалежності, не допустити попрання принципів свободи, законності та євроінтеграції та захистити іноземного інвестора задля недопущення міжнародного конфлікту.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі