Влада

Влада Житомирської області пропонує волонтерам співпрацю та обіцяє сприяти розвитку волонтерського руху

2 January 2015, 12:44

Обласна державна адміністрація пропонує волонтерам та представникам волонтерських організацій долучитися до визначення основних напрямків співпраці між волонтерами та обласною владою.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА.

З огляду на непросту суспільно-політичну ситуацію в Україні та активність жителів Житомирщини у наданні допомоги нашим землякам-військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям та переселенцям, керівництво області готове підтримувати і сприяти розвитку волонтерського руху.

На офіційному веб-сайті облдержадміністрації буде створена рубрика «Волонтери», в якій розміщуватиметься інформація про тих, хто займається волонтерською діяльністю. Окрім цього планується, що до розділу буде внесено чіткий перелік найнеобхіднішого, чого потребують військовослужбовці в зоні АТО, їхні родини, а також переселенці, які прибули на терени Житомирщини. Це дозволить координувати дії волонтерів та раціонально розподіляти зібрану допомогу.

В облдержадміністрації просять усі пропозиції стосовно інформаційного наповнення рубрики та даних про волонтерські організації  надіслати до 11 січня на електронну адресу департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю: dep_info@ukr.net.

Нагадаємо, що 12 січня об 11.00 в облдержадміністрації відбудеться вже третя зустріч представників обласної влади з волонтерами, на якій будуть обговорені та визначені напрямки співпраці на найближчий час.

Як повідомляв Житомир.info, 30 грудня кілька десятків волонтерів вдруге зібралися в облдержадміністрації, щоб домовитись про співпрацю. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі