Влада

У Житомир в День Соборності приїхав міністр аграрної політики

22 January 2015, 10:38

22 січня в Житомир з робочим візитом прибув Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко.

До приїзду міністра ретельно готувалися у Житомирському національному агроекологічному університеті. На Старому бульварі, де знаходиться головний корпус навчального закладу, з самого ранку кипіла робота: мели-шкребли, вивозили гілки, котрі лежали тут чи не цілий рік. Біля входу в університет поважного гостя зустрічав ректорат. На вулиці чергують працівники Державтоінспекції. 

Жінка, яка торгує картками поповнення мобільного рахунку, розповіла, що зранку продавців женуть з бульвару, бо в «сільгоспуніверситет їде господар».

«Міністр виступить перед студентами та викладачами агроекологічного університету. Він пояснить ключові аспекти реформування галузі. Це, зокрема, дії Міністерства щодо боротьби з корупцією, дерегуляція економіки та переведення української аграрної промисловості у відповідність до вимог ЄС. Буде окреслено питання резонансних корупційних справ, а також шляхи перебудови державних підприємств галузі у відповідності до принципів прозорості, відкритості та ринкової ефективності», - йдеться у прес-релізі, який роздали журналістам.

Зал агроекологічного університету вщерть заповнили викладачі, але студентам місця не знайшлося. Однак міністр каже, що після свого монологу хотів би поспілкуватись з молоддю.

Згідно з планом робочої поїздки, з Житомира Павленко поїде у Новоград-Волинський та Баранівський райони.

10.00 - 11.20 - зустріч з професорсько – викладацьким колективом та студентською молоддю університету

11.20 - 11.35 - екскурсія по Національному агроекологічному університету та ознайомлення із музеєм грунтознавства

11.35 - 11.55 - підхід до преси

13.00-13.50 - участь, спільно з керівництвом області, в урочистій ході – «Ланцюг єдності» (від стели Героям Небесної Сотні біля Свято – Михайлівського Кафедрального собору по вул. Михайлівській до Стели Героям Небесної Сотні на майдані ім. С.П. Корольова)

з 16.00 - ТОВ «Бетек» (вул. Польова 1-А с.Барвинівка Новоград-Волинського району), ТОВ «Органік Мілк» (вул. Дзержинського, 139 м. Баранівка Баранівського району).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі