Політика

Вадим Кривенко очолив Житомирський обласний осередок «Народного Фронту»

30 January 2015, 13:03

Народного депутата Вадима Кривенка було обрано головою Житомирського обласного осередку «Народного Фронту» під час партійної конференції.

На ній були присутні делегати із усіх районів області – усього 56 чоловік. В роботі конференції взяв також участь іще один представник Житомирщини у Верховній Раді  - Павло Дзюблик.

На конференції мова йшла про розбудову партії в області, реєстрацію міських та районних осередків, подальшу роботу всіх партійців. Делегати також обговорили суспільно-політичну ситуацію в державі.

За кандидатуру нардепа Кривенка делегати проголосували одноголосно.

«Перед нами стоять дуже непрості завдання. Ми маємо розбудовувати партію, впроваджувати ініціативи, які покращать життя людей, будувати країну. Зараз ми формуємо команди на місцях, які зможуть ефективно працювати для блага України», - каже Вадим Кривенко.

Також на конференції було затверджено кількісний склад ради осередку партії в 15 чоловік. Утім, обрали лише 10: іще 5 місць лишили на доформування.

До ради осередку партії увійшли народні депутати Вадим Кривенко та Павло Дзюблик, заступник голови обласної ради Руслан Годований, депутати обласної ради, представники кожного із 6-ти округів Житомирщини.

Вадим Кривенко

 

Прес-служба «Народного Фронту»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі