Влада

Перед виборами прес-службу Житомирської міськради «підсилюють» журналістами

20 April 2015, 16:14

Житомирська журналістка Ірина Ярмоленко пішла працювати в прес-службу міської ради.

Про це Ярмоленко написала 20 квітня на своїй сторінці у фейсбук.

«Протягом трьох років в Житомирі я була по іншу сторону управління по зв’язкам з громадськістю Житомирської міської ради: приходила на різні засідання, дізнавалася про можливості інтерв’ю, намагалася запитати чи вивідати ту чи іншу інформацію. Часом не розуміла поведінку людей, які там працювали, а іноді навіть засуджувала. У мене завжди виникало запитання, чи може фахівець, який працює там, бути на боці журналіста, на боці громади, на боці об’єктивності. Після нещодавніх подій навколо скандалу чиновника-журналіста, я в чергове відкрила для себе, що правда завжди десь по середині. До неї можна лише тяжіти. До того ж, я обожнюю журналістику, але розумію, що вже почала стояти на одному місці. Прагну до нових знань, знайомств, досвіду. Довго, я не наважувалася, але з квітня маю відношення до роботи в управлінні», - написала Ірина.

Вона також виклала свої думки щодо змін у роботі управління та наповнення сайту міської ради.

«На сайті має бути інформація, яка стосується усіх профільних управлінь(комунального, транспортного, економічного, освіти та ін). Мерія перша знає, де в місті аварії різного характеру, а також, де ведуться ремонтні роботи, де вшановують героїв, де організовують дозвілля і т д. Таким чином, ця інформація має оперативно передаватися та акумулюватися на сайті мерії. Також мені здається в управлінні відбувається недостатня комунікація із журналістами», - пише Ярмоленко.

Начальник управління по зв’язках з громадськістю Світлана Прокоф’єва в коментарі Житомир.info повідомила, що Ірина Ярмоленко не є державним службовцем і працює за договором.

«Вона працює з 1 квітня за цивільно-правовим договором у виконкомі міської ради, але замовником є управління по зв’язках з громадськістю. Договір укладений на місяць, до кінця квітня. В управлінні зараз є вакансія головного спеціаліста, у найближчому номері газети «Місто» буде опубліковане оголошення про конкурс», - розповіла Світлана Прокоф’єва.

Нагадаємо, Ірина Ярмоленко зайняла ІІІ місце у конкурсі «Журналіст року» в 2013 році, наступного року вона була на ІІ місці та отримувала вітання від заступника мера Євгенія Демчика (на фото).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі