Влада

Члени Житомирського виконкому вимагають звільнити двох директорів комунальних підприємств та керівника управління

6 May 2015, 18:03

Звільнити або достроково розірвати контракт з начальником управління архітектури Євгенією Черкасовою, начальником КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» Юрієм Самборським та директором КП «Реклама» Володимиром Шустом – з таким проханням звернулися члени виконкому до в.о. мера Житомира Любові Цимбалюк 6 травня під час чергового засідання міськвиконкому.

За словами Юлії Демчук, яка ініціювала дане звернення, вказані посадові особи халатно відносяться до виконання свої обов’язків, не мають бажання будувати комфортне та гарне місто, що підриває авторитет органів виконавчої влади та завдає шкоди інтересам громади Житомира.

Зокрема, у зверненні вказано, що дані посадові особи саботують виконання прийнятих виконкомом рішень про демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд, про демонтаж білбордів на майдані Соборному, не вчиняють жодних дій щодо припинення порушень, таких як самовільне розміщення у місті МАФів та зовнішньої реклами (банеру «Comfy» на будівлі ЦУМу). При цьому розроблена спеціалістами архітектурно-художня концепція зовнішнього вигляду вулиць та територій міста Житомира, яка б допомогла навести лад, досі не винесена начальником управління архітектури на розгляд виконкому, робота в даному напрямку гальмується, обговорення не проводиться.

Під даним зверненням підписалися 13 з 43 членів виконкому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі