Події

Київські активісти повідомляють, що у райцентрі Житомирській області люди змусили підполковника міліції зняти погони

21 May 2015, 14:15

 21 травня київські активісти та волонтери приїхали у райцентр Ємільчине Житомирської області.

«Ми сьогодні Автомайданом у Житомирській обл. разом з "Народним тилом" та Самообороною. Наводимо шороху серед місцевих зажравшихся мусорів/даїшників/прокурорів. Вони тут влаштували ще той бєспрєдєл, суки! Чисто ОПГ! Зараз спілкуємося з місцевими мешканцями. Пішла друга(!) години наведення фактів. Жесть», - написав годину тому на своїй сторінці у фейсбук активіст «Автомайдану» Віталій Уманець.

«Местные князьки из ОПГ милиция пережили самые позорные минуты в своей жизни. Главный самый, правда, резко заболел, едва мы въехали в Емильчене, и упетлять успел, но его зама и еще парочку заставили написать заявление об отставке согласно закону о люстрации. Местный люд сначала удивился визиту, но поняв суть осмелел и рассказывают о всех преступлениях милиции на камеры. Тут всё: от фабрикования дел и крышевания до ДТП со смертельным исходом и последующим закрытием дела. Не выдержав позора, подполковник снял с себя погоны, под бурные аплодисменты. Во-первых, это красиво...», - пише у фейсбук волонтер громадської організації «Народний тил» Родіон Шовкошитний.

 

Местные князьки из ОПГ милиция пережили самые позорные минуты в своей жизни. Главный самый, правда, резко заболел, едва ...

Posted by Rodion Shovkoshytnyi on 21 Май 2015 г.

Інформації про те, що відбувається 21 травня в смт Ємільчине на сайті УМВС України в Житомирській області поки що немає.

Як повідомляв Житомир.info, «Народний тил» заявив, що 17 травня починається страйк протесту через дії житомирської міліції, яка розслідує інцидент з волонтером цієї організації в смт Ємільчине Житомирської області. 18 травня прес-служба УМВД повідомила, що справа знаходиться на особливому контролі керівництва управління.

Колона активістів їде в Ємільчине

Фото з фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі