Суспільство

Депутат Пухтаєвич у соцмережі вибачився перед житомирською журналісткою за інцидент з телефоном і запросив її в АТО

30 May 2015, 14:17

Депутат Житомирської міської ради, перший заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Михайло Пухтаєвич розмістив у соцмережі вибачення перед житомирською журналісткою Оленою Галагузою за інцидент, що трапився між ними 7 травня в Корольовському районному суді Житомира.

Про  це на своїй сторінці у Facebook написала сама Галагуза.

Як відомо, тоді депутат Пухтаєвич начебто вихопив у журналістки телефон, на який вона записувала відео, і кинув на підлогу в приміщенні суду. Після того Олена звернулася з заявою в міліцію, а прокуратура почала з’ясовувати всі обставини події.

«Добрі люди скинули скріншот 'вибачення' Пухтаєвича за те, що у суді вихопив у мене телефон. Настільки почуває провину, що, знаючи мій номер телефону, не наважується сказати особисто», - написала журналістка, і навіть прикріпила скрін текстівки, у якій депутат просить вибачення за те, що трапилося у суді, повідомляє, що отримав «по шапці» від свого начальства та запрошує Олену на ексклюзивну поїздку в зону АТО на Луганщину.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в Корольовському суді відбулися слухання кримінальної справи за звинуваченням у шахрайстві в особливо великих розмірах та підробці документів організованої злочинної групи, до якої, за версією слідства, входить Михайло Пухтаєвич.

Після інциденту депутата з журналісткою прокуратура Житомира попросила редакцію Житомир.info надати відеозйомку подій, які відбувалися в Корольовському районному суді м. Житомира 07.05.2015 р.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі